Декоративни възглавнички

Декоративните възглавнички са перфектния акцент за вашия домашен декор. Можете да избирате между размери, форми и цветове, като същевременно добавят клас и забавен стил на всяка част от вашия дом, без значение спалня или всекидневна. Възглавничките не само придават приятен естетичен вид, те могат да предадат комфорт и топлина и да внесат уют във всеки кът от вашия дом.

Декоративните възглавнички по принцип са малки по размер и са удобни за разместване от едно място на друго, с цел да предадат цвят на една стая. Можете да си купите калъфки за тях отделно, в различни дизайни и цветове, без да се налага да купувате нови възглавнички.

Колко възглавнички ви трябват?

Броят на възглавничките, които можете да имате в една стая зависи от вас, но трябва да има доста от тях, за да могат да бъдат разположени симетрично.

Правилния размер

Има безброй размери на възглавнички и често е трудно да изберете подходящите за вашия дом. Ако планирате да ги използвате за удобство, както и за стил, изберете по-голям размер, купчината малки възглавнички често могат да изглеждат хаотично и небрежно.

Миксирайте ги

Ако обичате промените и искате смяна на декора във вашия дом, перфектния начин за това е да сменяте калъфките им с различни контрасти и цветове. Обмислете използването на различни форми и размери, за да промените геометрията на помещението. 

Ние в Desito.eu сме тук, за да подберем за вас най-подходящо качествено спално бельо за вас и семейството ви! Ако искате да споделите нещо по темата от този блог пост, моля направете го в полето под него!