Как да се наспим най-добре,ако отседнем в хотел

Ние всички обичаме собствените си легла, дали заради определена възглавница или заради материята на чаршафите, леглото на всеки е специално за самия него. За нещастие има моменти, в които трябва да изоставим свещеното си място и да посетим хотел. Ние от Desito ще ви посъветваме как да спите спокойно там.

Изберете правилното място, където да се настаните

Вашата дестинация ще диктува зоната, в която трябва да отседнете, но се надяваме, че ще има и редица опции, в тази зона, които биха задоволили вашите нужди и потребности. Ако предприемете една почивка в града, но не харесвате шума там, наемете място, което се намира по- отдалечено или където улицата е далеч, шума - също.

Избора на правилен хотел е първата важна крачка към спокойния сън там, ако той не е подходящ това ще ви донесе безсънна и неспокойна нощ. От друга страна семействата и двойките се насочват към хотели с апартаменти, които всъщност предлагат среда, доближаваща се до домашната, което знаем, че е крачка към спокоен и дълбок сън.

Придържайте се към ежедневието си

Естествено едва ли можете да вършите рутинно всичко, ако сте отседнали на хотел, но се опитайте да се придържате, колкото е възможно, към обичайните за вас дейности и навици. Не харесвате как шампоана в хотела измива косата ви? Защо не вземете собствения си шампоан от дома ви?

Въпреки че това са неща, които изглежда да имат малко общо със съня ви, те ангажират вниманието, дори и подсъзнателно, и карат мозъка да мисли, а не да бъде по- малко активен, което, от своя страна, ще затрудни заспиването ви.

Правете нещата, които винаги правите преди да заспите

Ние всички обичаме да правим определени неща,които ни помагат да заспим. Обичаме да гледаме телевизия, да четем книга, да си играем на таблета. Правете това винаги и в хотелската стая.

Вземете възглавницата със себе си

Независимо дали се намирате в самостоятелна семпла стая или в луксозен петзвезден хотел, ако възглавницата не е удобна съня ще бъде твърде неспокоен.

Носете си пижамата, с която спите вкъщи

Много от нас често забравят да вземат пижамата си когато отиват на хотел, но това може само да ни накара да се чувстваме некомфортно и неспокойни.

Друго, което често притеснява хората е да ходят боси в хотелските стаи. Ако идеята да усещате хотелския килим под краката си ви притеснява, просто си пригответе достатъчен брой чорапи или вземете домашните си чехли.

Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат да се насладите на спокойни нощи и дълбок сън. Ако има още нещо, което искате да добавите, може да оставите коментар по- долу.

Ние в Desito.eu сме тук, за да подберем за вас най-подходящо спално бельо и възглавници от ултрафин силиконов пух за вас и семейството ви! Ако искате да споделите нещо по темата от този блог пост, моля направете го в полето под него!

Източник: Desito.eu