Рекламации

Рекламации

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия потребителят има право на рекламация при следните условия- Констатирани липси; Дефекти на стоката; Несъответствие с обявения размер ;При транспорта стоката е повредена.

Рекламацията се прави до (7) седем работни дни след закупуването.Стоката трябва да е в добър търговски вид , да е с оригинална опаковка и да не са налице дефекти от неправилна употреба. Не трябва да бъдат изпирани или третирани с перилни препарати. Трябва да запазите касовата бележка. Транспортните разходи са за сметка на клиента. ИЗпращането да е с посочен от нас куриер и задължително да има опция " преглед".

Потребителят може да претендира за замяна със същия или друг артикул като при замяна транспортните разходи са за сметка на клиента. Ако стойността на избрания артикул е по-висока от заплатената сума, то разликата се доплаща.

Анулиране на поръчка:

За да анулирате поръчка ,моля свържете се с нас на 0877362410. Ако стоката вече пътува към вас ,то Вие трябва да заплатите разходите за куриера за изпращането и връщането на пратката.